ROYALTY

zt-newsiv-red

Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking derde Prins Friso Ingenieursprijs

3A4A8228b GDHunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix en Prinses Mabel waren woensdag 19 april 2017 aanwezig bij de uitreiking van de derde Prins Friso Ingenieursprijs.

De uitreiking vond plaats op de TU Delft die dit jaar haar 175-jarig jubileum viert. De finalisten zijn: dr.ir. Martin Baptist, senior scientist bij Wageningen Marine Research; dr.ir. Rolf Hut, onderzoeker en docent aan de TU Delft en dr.ir. Rick Scholte, founder en managing director bij Sorama B.V.

8I0A8162 GDIngenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap komen in aanmerking voor de jaarlijkse Prins Friso Ingenieursprijs. De winnaar mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen. Met deze prijs wil KIVI ingenieurs een podium bieden en de maatschappelijke dialoog met ingenieurs ondersteunen. Prins Friso was ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek en lid van KIVI.

IMG 7988b GDKIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland sinds 1847. KIVI zet zich in voor het ondersteunen van ingenieurs in hun beroepsuitoefening en het leggen van verbindingen tussen ingenieurs en samenleving. KIVI werkt met dit doel samen met de technologische industrie, kennisinstellingen, het hoger onderwijs en wereldwijd met andere beroepsorganisaties voor ingenieurs.

 

Dr.ir. Rick Scholte, founder en managing director bij Sorama B.V. mocht de Prins Friso Ingenieursprijs 2017 in ontvangst nemen. @RVD

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting