ROYALTY

zt-newsiv-red

Koningsdag in Zwolle uitbundig gevierd

Koninklijk Huis Zwolle kopieKoning Willem-Alexander en koningin Máxima, hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane, en de rest van de koninklijke familie hebben woensdag 27 april in Zwolle een "hartverwarmdende" Koningsdag 2016 gevierd.

Vanaf de aankomst van de Oranjes in Zwolle werd er uitbundig feest gevierd. Ondanks de koude waren er langs de route in de Hanzestad vele duizenden mensen op de been. De familie werd getracteerd op een mooi programma met daarin met onder meer cultuur, een grote parade en sport. Ook maakte de familie een vaartocht over de Thorbeckegracht. Tijdens het slotfeest op het Broerenkerkplein werd de Oranje-familie getracteerd op een optreden van de Zwolse rapper Typhoon. Die kreeg met zijn opzwepende klanken de gehele familie aan het dansen.
Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje Prinses Amalia, Prinses Ariane en Prinses Alexia waren op 27 april 2016 aanwezig bij de viering van Koningsdag in de gemeente Zwolle, in de provincie Overijssel.
Naast ook Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita én Prins Floris en Prinses Aimée.
Foto: RVD ANP

 studiopijlman-hosting