Nieuws

zt-newsiv-red

En Vogue live in Paard van Troje!

envogueOp maandag 10 april zal de beroemde Amerikaanse R&B formatie En Vogue haar opwachting maken in Paard van Troje in Den Haag.

Dat wordt genieten van de grootste hits van de dames, maar ook nummers van het nieuwe album ‘ Electric Café komen aan bod.

Met meer dan 20 miljoen verkochte albums, meerdere Grammy nominaties en 30 miljoen streams kan En Vogue gerust een van de grootste R&B acts ter wereld genoemd worden. Hits als ‘Free Your Mind’, ‘Whatta Man’ en ‘Hold On’  worden nog steeds dagelijks op de radio gedraaid en met het uitbrengen van hun nieuwe album ‘Electric Café’ is de meidengroep weer terug van weggeweest.

Met hun debuutalbum ‘Born To Sing’, dat alweer dateert uit 1990, zette En Vogue een nieuwe standaard voor vrouwelijke R&B- en popgroepen door muziek, stijl en een gezonde dosis sex-appeal te combineren tot een unieke formule. Sindsdien is de groep al te zien geweest in Saturday Night Live, The Oprah Show en de Super Bowl en heeft daarmee een dikke stempel gedrukt op de R&B scene.

In 2017 zijn de dames weer terug en laten ze met hun nieuwe album ‘Electric Café’ een totaal andere kant van zichzelf zien. Van het gebruik van elektrische gitaar tot harmonieuze samenzang, dit album bevat het allemaal. En bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe tour: "For The Love Of Music". Hierbij mag een bezoekje aan het Paard van Troje niet ontbreken. Als we Cindy Herron-Braggs mogen geloven wordt dit een avond die je niet snel zal vergeten: “ We find total freedom and fulfillment when we hit the stage. It’s the ultimate connection with our fans. It’s about the energy you receive, the love, and the reciprocation from the message in the music.”

Dat wordt zeker een onvergetelijke avond in Paard van Troje!

 

Hou deze site goed in de gaten voor een uitgebreid (foto) verslag van het optreden van En Vogue op 10 april!

 studiopijlman-hosting