Nieuws

zt-newsiv-red

VanVelzen lanceert Kerstnummer

vanvelzenHet Kerstseizoen is wat ons betreft weer geopend! Morgen verschijnt de unieke kerstsingle ‘Christmas Is Coming…’ van VanVelzen feat. Koorschool Utrecht.

Ook VanVelzen is een groot fan van Kerst en speciaal voor de andere liefhebbers heeft hij een nieuw kerstnummer geschreven. VanVelzen is samen met zijn band, producer Gordon Groothedde en één van de beste kinderkoren van Nederland de studio ingedoken met als resultaat een swingend kerstnummer!
VanVelzen:
“Met Kerst komt iedereen samen, het is een moment van bezinning maar ook een moment van feest. Een kerstnummer hoort hier voor mij ook bij. En een groot voordeel van het schrijven van een kerstnummer is dat alles mag, dat geeft een enorm gevoel van vrijheid.”

VanVelzen is 'held' van de stichting Meer Muziek in de Klas, een initiatief om structureel muziekonderwijs aan alle kinderen te bieden. Het doel is om kinderen beter op muziek en kunstzinnig vlak te laten ontwikkelen. Het kinderkoor van Koorschool Utrecht is meerdere malen verkozen tot beste kinderkoor van Nederland.

VanVelzen’s ‘Christmas Is Coming…' feat. Koorschool Utrecht zal exclusief verkrijgbaar zijn op de Sky Radio Christmas Classics CD, welke alleen fysiek verkrijgbaar is bij Etos in de periode van 6 t/m 25 december 2016. De CD krijg je gratis bij aankoop van 2 producten van de deelnemende merken.

Vanaf morgen is de single overal te beluisteren.  

 studiopijlman-hosting