Nieuws

zt-newsiv-red

K3 presenteert nieuwe album 'Ushuaia' in Amsterdam: Foto's

m 3A4A1321Hanne, Marthe en Klaasje presenteerden vandaag vol trots hun nieuwe album 'Ushuaia'. De nieuwe K3 groep is alweer een jaar bij elkaar en dat werd uitbundig gevierd met deze nieuwe cd.

De albumpresentatie gebeurde op deze zonnige vrijdag 11 november in het chique Amsterdamse Amstel-hotel waar de meiden samenkwamen voor de vaderlandse pers. Altijd enthousiast en goedgehumeurd namen de K3's uitgebreid de tijd voor iedereen.

m 3A4A1303Na het enorme succes van het K3 album 10.000 luchtballonnen (meer dan 270.000 verkochte exemplaren) zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van Ushuaia.
Gisteren stelden de meisjes hun album voor aan onze zuiderburen en vandaag is het de beurt aan Nederland.

m 3A4A1312Het nieuwe album bestaat net als 10.000 luchtballonnen uit twee CD's. De eerste CD bevat onder meer de nieuwe single Love Boat Baby, de zomersingle Ushuaia en het liedje Iedereen K3 - naar het gelijknamige tv-programma - en negen andere gloednieuwe tracks. Met allemaal leuke typische K3-liedjes over allerlei onderwerpen. Meezingen gegarandeerd! Op de tweede CD staan 12 ‘best of K3’ hits, waaronder Hallo K3, Waar Zijn Die Engeltjes en De Drie Biggetjes, gezongen door Hanne, Marthe en Klaasje. Het album is nu al goed voor vijf keer platina in de Benelux!

m 3A4A1320bOp zaterdag 26 november treedt K3 samen met alle andere Studio 100 figuren op in de Amsterdamse Ziggo Dome bij het Studio 100 Winterfestival, dat ter ere van het 20-jarig bestaan van Studio 100 wordt georganiseerd. Vanaf 25 februari t/m 21 mei 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje weer met nieuwe spetterende K3 shows te zien in Zwolle, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

Foto's: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting