Nieuws

zt-newsiv-red

Edson da Graça warmt zaal MTV EMA op

MTV2Comedian en acteur Edson da Graça krijgt deze zondag de eer om het publiek in Rotterdam Ahoy op te warmen voor de MTV EMA 2016. Edson zal hen klaarstomen voor de optredens van de indrukwekkende lijst met artiesten.

Dat maakt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, vandaag bekend. In de line-up van de MTV EMA staan: The Weeknd, Bruno Mars, Kings of Leon, OneRepublic, Martin Garrix, Afrojack, Green Day, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson. De show wordt gepresenteerd door popster Bebe Rexha en is deze zondag live te volgen op MTV vanaf 21:00 uur.

Edson da Graça over zijn rol tijdens de MTV EMAs "Ik vind het ontzettend leuk om onderdeel te kunnen zijn van deze enorme muziekawardshow. Het is onwijs tof, op het podium staan is voor mij niets nieuws, maar in deze rol en voor z'n enorm publiek is het toch ook wel een beetje spannend."

Edson is geen onbekende van MTV. Onlangs is bekend gemaakt dat hij de host is van Dutch Ridiculousness. Hij wordt bijgestaan door zijn twee vaste co-hosts: actrice en presentatrice Gaby Blaaser en de scherpe Joffrey Breeuwer voor wie dit een presentatiedebuut is. De lokale editie van deze internationale MTV hitserie, is vanaf 27 november iedere zondagavond om 22.00 uur te zien in Nederland en Vlaanderen op MTV.

 studiopijlman-hosting