Nieuws

zt-newsiv-red

Anouk versterkt jubileumeditie Holland Zingt Hazes

hzh anouk vierkant 01 01 kopieZangeres Anouk heeft via social media aangekondigd dat zij Holland Zingt Hazes 2017 komt versterken.

 Gisteravond zette Anouk in Café Casablanca de boel op zijn kop! Samen met volkszanger en trouwe Holland Zingt Hazes-artiest Peter Beense beklom zij spontaan het karaokepodium en zette een heerlijk Hazes nummer in. En dit bleef niet onopgemerkt! De opnames die in de kroeg gemaakt zijn,  gingen gisteravond razendsnel over het internet. Zojuist bevestigt Anouk via social media dat zij op de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2017 op het podium zal staan en maakt producent LiveLane bekend Anouk én Peter Beense toe te voegen aan de line-up!

 

Daarmee worden zij toegevoegd aan een lijst geweldige artiesten, want naast Anouk en Peter staan ook Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti in maart in de grootste bruine kroeg van Nederland. Aangevuld met vaste gezichten Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, André Hazes Jr en natuurlijk het bijzondere hologram van André Hazes belooft deze jubileumeditie grootser dan ooit te worden!

 

De kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes 2017 gaat hard, want vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn intussen uitverkocht! Om alle fans de kans te geven deze bijzondere jubileumeditie bij te wonen, heeft LiveLane half oktober nog een extra concert aangekondigd. Holland Zingt Hazes 2017 vindt op 18, 23, 24 en 25 maart plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. Meer informatie over de concerten en tickets zijn te vinden op www.hollandzingthazes.nl.

 studiopijlman-hosting