MUZIEK

Muziek

Holland Zingt Hazes voor de elfde keer

Op 10, 11, 17 en 18 maart 2023 vindt in de Ziggo Dome Holland Zingt Hazes plaats.

 

Lees meer: Holland Zingt Hazes voor de elfde keer

Nieuwe K3 show Kom Erbij in Den Haag in première

k3 nieuwe show

Eindelijk weten we wie K3 opnieuw compleet maakt! Julia zal naast Marthe en Hanne dansen, zingen en schitteren op het podium!

Lees meer: Nieuwe K3 show Kom Erbij in Den Haag in première

K3 scoort zomerhit met Mango Mango

k3 mango

K3 scoort met Mango Mango een zomerse hit!

Het lijkt erop dat K3 met hun nieuwe single Mango Mango opnieuw een dikke hit te pakken heeft. De clip van deze zomersingle is momenteel al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube en op de digitale streaming platformen werd het nummer ondertussen al meer dan 500.000 keer gestreamd.

Marthe: "Met dit nummer kom je automatisch in zomerse sferen terecht. Daar heeft ons publiek duidelijk zin in!"

Julia: "Mango Mango was mijn eerste echt grote videoclip voor K3. En wat voor één zeg! Meteen al meer dan een miljoen mensen die deze clip intussen bekeken hebben, dat vind ik heel vet!

Hanne: "We merken tijdens onze optredens dat Mango Mango een heel populair nummer is. Zowel jong als oud zingen het al uit volle borst mee!"

 
De single “Mango Mango” én een speciale clubmix zijn te beluisteren op alle streamingplatformen.

De videoclip is te zien in de Studio 100 GO Pass en op het K3 YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Het nummer 'Mango Mango' werd geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek).

De productie is in handen van Peter Gillis.

Jeroen van der Boom

jeroen blobid0 1653034543608

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Met de plaat Laat me binnen laat de zanger horen dat hij het zomerse gevoel al te pakken heeft en met deze meezinger een voorschot neemt op het feestje met Toppers in Concert. Laat me binnen is groots en energiek. Een nummer dat iedereen in no time meezingt.

‘We gaan richting de zomer en dat zomerse gevoel wilde ik in mijn nieuwe single door laten klinken,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Ik hoop dat ik met deze single mijn publiek het gevoel van zomerse vrolijkheid en die ongedwongenheid mee kan geven. Ik vind Laat me binnen een heerlijke, vrolijke en zeker aanstekelijke plaat. Ik durf wel te zeggen dat het een topsingle is. Laat me binnen hoort in ieder geval tot mijn topfavorieten.’

De eerste reacties op de single zijn overweldigend. Woorden als muzikaal, groots, energiek en een echte meezinger keren steeds terug. Komende weken is Jeroen op verschillende radiostations als Radio 538, NPO Radio 2 en Radio 5 te horen en zal hij diverse keren zijn single live ten gehore brengen.

Komende zomer is Jeroen van der Boom met deze single ook te horen op het AVROTROS Muziekfeest Op Het Plein op 27 juni. Vanaf 4 juni is hij bij SBS6 te zien in zijn nieuwe televisieshow De Hollandse Nieuwe waarin hij op zoek gaat naar dé nieuwe volkszanger in Nederland. De kaartverkoop van Toppers in Concert op 18 en 19 november 2022 in de Johan Cruijff ArenA is inmiddels in volle gang.

De nieuwe single Laat me binnen van Jeroen van der Boom is vanaf vandaag te streamen en downloaden via de bekende platforms. @Royal Promotions

Subcategorieën