+ Movie & TV

zt-newsiv-red

Liam Payne en Rita Ora met soundtrack Fifty Shades Freed

Facebook Cover-Photo4 kfNLLiam Payne en Rita Ora hebben samen het nieuwe nummer 'For You' opgenomen voor de soundtrack van FIFTY SHADES FREED.

Gisteravond deelden ze een korte teaser en behind-the-scenes beelden van de opnames van het nummer.

 

Op vrijdag 5 januari a.s. verschijnt de volledige single.

 

Volg Liam Payne en Rita Ora via:
Instagram:
www.instagram.com/liampayne/
www.instagram.com/ritaora/
Facebook:
www.facebook.com/LiamPayne/
www.facebook.com/RitaOra/
Twitter:
https://twitter.com/RitaOra
https://twitter.com/LiamPayne
Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden.

De "Fifty Shades" boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.
FIFTY SHADES FREED is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

 

Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl

www.fiftyshadesfreedfilm.nl

www.facebook.com/FiftyShadesNL

www.twitter.com/FiftyShadesNL


#FiftyShadesFreed

https://www.facebook.com/LiamPayne/videos/1587021354728021/

 

 studiopijlman-hosting