Nieuws

zt-newsiv-red

Exclusieve voorpremière The Powerpuff Girls: Power of Four met Robin Martens

m PA212080Op zaterdag 21 oktober was de exclusieve voorpremière van de vijfdelige special The Powerpuff Girls: Power of Four, in het bijzijn van Robin Martens. Om 14:00 uur gaf Robin een Cinechat over het inspreken van de stem van de vierde Powerpuff Girl.

Er is een nieuwe Powerpuff Girl gearriveerd en zij heeft de POWER! De stem van de vierde Powerpuff Girl, Bliss, is ingesproken door powervrouw Robin Martens. Om de komst van Bliss te vieren organiseerde Cartoon Network tijdens het Cinekid Festival in Amsterdam, in het bijzijn van Robin Martens, de exclusieve voorpremière van de vijfdelige special The Powerpuff Girls: Power of Four.

m PA212057De vijfdelige serie is op 25 november op Cartoon Network te zien.

"Ik keek vroeger graag naar de Powerpuff Girls op Cartoon Network en dat ik nu de stem van Bliss mag inspreken vind ik een grote eer. De Powerpuff Girls zijn niet alleen heel schattig, maar ook super stoer en Bliss is heel slim en krachtig, waardoor ik mij goed in haar kan inleven. Op Cinekid mag ik de special ook voor het eerst bekijken," aldus Robin Martens.

 

m PA212100The Powerpuff Girls: Power of Four is een vijfdelige special, die op 25 november te zien is op Cartoon Network, maar op 21 oktober voor een selecte groep prijswinnaars en journalisten al te zien op het Cinekid Festival. Lang voordat Blossom, Bubbles en Buttercup bestonden heeft Professor Untonium een klein meisje genaamd Bliss gecreëerd. Zij belichaamde dezelfde eigenschappen. Ze was slim, lief en ongelofelijk krachtig. Na een mysterieuze verdwijning is ze jarenlang door niemand gezien.

m PA212032Nu is ze als tiener teruggekeerd met de ontdekking dat ze drie superhelden zussen heeft! Samen sterker en herenigd als familie kunnen de vier Powerpuff Girls hun krachten bundelen om voor het slapen gaan de wereld te redden!

The Powerpuff Girls is geproduceerd door Cartoon Network Studios, met Nick Jennings als executive producer en Bob Boyle als co-executive producer.

 

Fotografie: Patricia Benjamins

 studiopijlman-hosting