FESTIVALS & EVENEMENTEN

zt-newsiv-red

Optimaal griezelen met het Scare Me horrorevenement in Almere Haven

m PA061673Ook dit jaar te beleven is het horrorevenement Scare Me. Van 17 november tot en met 9 december is er wederom een editie van het spannende horrorevenement in Almere Haven. Don't miss it!

Scare Me is een horrorevenement dat zowel in het voorjaar als in het najaar plaatsvindt. Elke editie wordt het evenement bekender, groter en komen er meer bezoekers. Met drie spookhuizen en een Pirate Adventure Room biedt Scare Me vier totaal verschillende belevenissen aan hun bezoekers. Het evenement is ook dit jaar weer compleet vernieuwd, waardoor het ook voor terugkomende gasten weer een unieke belevenis zal zijn.

m PA061656Het welbekende spookhuis "The Mansion" heeft de komende maanden nieuwe bewoners en ook "Zombie Terror" en het nieuwe "Asylum" zullen niet teleurstellen. Tijdens een bezoek aan Scare Me is het unieke "Pirate Adventure" een spannend avontuur dat je niet wilt missen. Samen met jouw team ga je aan boord van het piratenschip om een schat te stelen, het is echter aan jullie en de keuzes die jullie maken of dit gaat lukken. Het kan voor iedereen anders aflopen tijdens dit spel dat gebaseerd is op de welbekende fenomeen escape room. Bij Pirate Adventure draait het meer om interactie en spel.

m PA061719Naast de spookhuizen is het ook mogelijk om lekker te genieten van de sfeer van Scare Me, dit kan door lekker wat te eten of te drinken en genieten van de gillende mensen om je heen. Ook kun je neerploffen op een bank in de bioscoop en rustig een korte horrorfilm kijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om je even af te sluiten van alles en jezelf mee te laten slepen in een leuke game. Van retro games tot Virtual Reality, er is genoeg om bij te komen van de angsten die je hebt doorstaan.

m PA061701-2Scare Me is opgericht door Perry Mulder en zijn team. En creëert een speelveld voor doorgewinterde horror acteurs. Met al hun kennis en expertise zijn zij vanuit hun passie voor horror twee jaar geleden begonnen met het bouwen van dit evenement. Ondertussen is de kwaliteit van het evenement enorm gegroeid en wordt er hard aan de weg getimmerd om ook deze editie weer tot een groot succes te maken.

Durf jij je grenzen op te zoeken?

m PA061660-3Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 17 november t/m 9 december kun je bij Scare Me genieten van de adrenaline die angst je geeft. Voor meer informatie kun je kijken op www.scare-me.nl

Voorverkoop tickets verkrijgbaar op de website, aan de deur kosten de tickets 15 euro. DURF JIJ? KOM DAN LANGS OP:
17/18 november
24/25 november
1/2 december
8/9 december
Elke avond van 19.30 tot 22.30

Adres: Steiger 57, 13 51 AD Almere-Haven

Kijk hier terug met de foto's die Patricia Benjamins maakte tijdens de editie van september j.l.

 

Fotografie: Patricia Benjamins

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting