FESTIVALS & EVENEMENTEN

Festivals & Evenementen

Arie Boomsma exclusief voor 100 gasten

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.37.56 1Ahoy Rotterdam opent op 3 september voor de eerste keer in haar bestaan de grote zaal voor maximaal 100 personen tijdens het event: Masterclass ondernemen tijdens de Coronacrisis.

Lees meer: Arie Boomsma exclusief voor 100 gasten

Archeon gaat op Hemelvaartsdag 21 mei weer open

584A8826Wij zijn blij te melden dat Archeon op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei as., weer open gaat. Dit gebeurt dan wel op aangepaste wijze en met een beperkt aantal bezoekers.

Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat we deze maatregelen strikt naleven, zorgen we ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen.

Het protocol biedt onze bezoekers drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.
1. Wij zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
2. Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen;
3. Wij zorgen voor voldoende en heldere informatie.

Lees hier meer over de heropening en de maatregelen

 

De natuur in het park staat volop in bloei en wij kunnen niet wachten om jou weer te mogen verwelkomen. We vragen je vooraf het bezoek te reserveren, ook als je al een entreeticket of Museumkaart hebt. Zo houden wij de bezoekaantallen onder controle en zorgen we ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen. @Archeon

foto Anneke Ruys

 

Check www.archeon.nl voor alle aankomende activiteiten in het themapark in Alphen ad Rijn.

 

Reserveer jouw bezoek hier

 

 

 

Fotoverslag: Uitbundige Holi Phagwa in Den Haag

gd700 holigd 028 annekeOp dinsdag 10 maart vierde Den Haag haar eigen Holi Phagwa in Wijkpark Transvaal. Met veel uitgelaten mensen en kleurrijke poeders.

Lees meer: Fotoverslag: Uitbundige Holi Phagwa in Den Haag

Fotoverslag: Fantasy Fest in Rijswijk

gd700 fantasygd 015 anneke

Tweemaal per jaar krijgt een deel van de Broodfabriek in Rijswijk een metamorfose. Dan ontstaat er een gezellige fantasy markt met veel kraampjes, workshops en live optredens. Op 29 februari en 1 maart was de voorjaarseditie van het evenement.

Lees meer: Fotoverslag: Fantasy Fest in Rijswijk

Stay tuned voor Heroes Dutch Comic Con 2020

750 zzz 002 annekeruys

Save the date! Op 28 en 29 maart 2020 stroomt de Jaarbeurs Utrecht weer vol met Heroes voor de grootste Comic Con van Nederland.

Lees meer: Stay tuned voor Heroes Dutch Comic Con 2020

Subcategorieën