CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Jett Rebel met vette show in Luxor Live: Foto's

m 20aIn een uitverkochte Luxor Live gaf Jett Rebel gisteren een uitverkochte show weg zoals alleen hij dat kan. Voor een publiek wat voortdurend opgezweept en verrast wordt.

Wanneer je naar een show van Jett Rebel gaat trek je daar extra tijd voor uit. Want een gemiddelde show van deze muzikale held duurt zomaar 3 uur en verveelt vanwege de afwisseling geen minuut. Ook in Luxor Live ging een kortgeknipte Rebel helemaal los.

m 1aWaar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst 4 clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen.

m 31a3 albums in 12 maanden
In 2016 kondigde hij aan 3 albums te willen uitbrengen. Het begon met het 4 sporen, lo-fi, album Truck, gevolgd door Don't Die On Me Now waarvoor de gitaren weer werden ingeplugd. Onlangs kwam het derde album, met de veelzeggende titel Super Pop, in 12 maanden uit. Deze nam hij weer voor de volle 100% in zijn eentje op. Als je het beluistert, is het eigenlijk niet voor te stellen hoe hij dat gedaan heeft. Maar zo werkt Jett Rebel: doorgaan zonder te stoppen. @Luxor Live

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting