CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

OG3NE ontroert en vervoert in Nieuwe Luxor

m 3A4A0683bOp 6 en 7 oktober gaf OG3NE in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam twee voorstellingen van hun theatertour Three Times A Lady. Dat gebeurde voor een geheel uitverkochte zaal.

Amy, Lisa & Shelley oftewel OG3NE zijn drie bijzondere zussen met prachtige stemmen. Close harmony klinkt het uitzonderlijk mooi, maar ook wanneer de dames hun solo-zangkunsten laten horen. Grote talenten zijn het, die ook nog eens een gelikte show neer kunnen zetten.

m 3A4A0594bIn het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater troffen de dames gisteren een uitermate enthousiast publiek. De mensen werden hier meegesleept in een show met een lach en een traan. Met mooie liedjes, prachtige stemmen, emotionele momenten en vrolijke ogenblikken. 'Three Times A Lady'is de nieuwste theatershow van de dames Vol, die onder begeleiding van een live band het publiek meenemen op een muzikale reis met bijzondere meerstemmige zang met daarin ballads, maar ook uptempo songs. Met hitsingles en ook nummers van bewonderde artiesten, die OG3NE in een nieuw jasje steekt.

m 3A4A0620Vanaf het moment dat OG3NE het podium betreedt voel je al dat het een bijzondere show gaat worden. Na een paar hele zware maanden, nadat Amy, Lisa & Shelly in juli afscheid moesten nemen van hun zo geliefde moeder, pakken ze nu de draad weer op. Emoties zijn er uiteraard nog steeds, zoals bij het nummer 'Three Times A Lady' wat voor het damestrio heel erg verbonden is met hun moeder. Ze hebben het even te kwaad en het publiek voelt mee.

3A4A0613bTotdat de draad weer opgepakt wordt met uptempo, dansbare klanken. Vader Ricardo Vol, het grote muzikale voorbeeld van OG3NE komt halverwege de show het podium om samen met zijn dochters te musiceren: een heel bijzonder moment.

Tijdens de show komen bekende nummers voorbij als het mooie 'Lights & Shadows', 'Magic', 'Clown' en 'Emotion'. Tijdens het begin van het tweede deel van de show is een medley van Earth Wind & Fire te horen. Ook is er tijd ingeruimd om de dames solo aan het werk te zien en te horen, met ieder een eigen song. Al met al een mooie, gevarieerde show waar het grote talent van OG3NE nog eens extra naarvoren komt. ****

 

Verslag en fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting