CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Sterk optreden van DOE MAAR LIVE on the BEACH: Foto's

m DSC 4602ADMOp LIVE on the BEACH genoten de bezoekers op zaterdagavond 9 september van de ijzersterke show van DOE MAAR op het Scheveningse strand.

De meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse geschiedenis bracht daar al hun hits ten gehore. Hiermee treden zij in de voetsporen van DI-RECT (2015), Marco Borsato (2016), de Golden Earring (2016) en het uitverkochte concert van ANOUK gisteravond.

 

m DSC 4643ADMOp het Scheveningse strand konden de bezoekers van LIVE on the BEACH met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van een levendig concert van Nederpop band DOE MAAR. Het feest barstte los met 'Okee', waarna de vele hits van de band van Henny Vrienten en Ernst Jansz de revue passeerden. Het uitgelaten publiek zong regelmatig uit volle borst mee genoot met volle teugen van de vele hits uit, veelal, de eigen jeugd. De avond werd afgesloten met de grootste DOE MAAR hit '1 nacht alleen'. Het was voorlopig laatste concert van de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse geschiedenis

 

m DSC 4597ADMDe avond begon met een energiek voorprogramma van de deejay's Alex van Oostrom en Dim en optredens van Gers Pardoel, Splendid en Diggy Dex. Waarna het publiek zich massaal opmaakte voor het voorlopig laatste optreden van de band DOE MAAR. Nog niet eerder in het bijna veertigjarig bestaan van de groep gaven zij een strandconcert. Na het geweldige concert van rockdiva ANOUK eergisteren, kunnen de mannen van DOE MAAR zich nu ook achter het rijtje van LIVE on the BEACH concerten scharen.

 

Foto's: Jerrold Mallee Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting