CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Strandconcert Anouk trekt alsnog 25.000 bezoekers: Foto's

m  GBW7273bDe fans van Anouk kwamen vrijdag 8 september toch massaal naar Scheveningen voor het 'Live on the Beach' concert. Daarmee was het alsnog uitverkocht.

Er waren 25.000 mensen op het strand waren om de Haagse rockzangeres te zien optreden. En dat terwijl eerdere voorspellingen aangaven dat mensen massaal hun kaartjes zouden doorverkopen vanwege de regen. Ze kregen ongelijk want vanaf een uur of half negen 's avonds raakte het Scheveningse strand langzaam vol. Eerder was het voorprogramma van het concert - Piñata en Friends of the Family - geschrapt. De voorspelling was dat het voor en tijdens het concert hard zou regenen met veel wind. Maar de 25.000 bezoekers hadden geluk: tijdens bijna het hele  concert hield het op met regenen.

m  GBW7202Toen Anouk op het podium verscheen ging het hele Scheveningse strand los. De rockzangeres had er veel zin in, mede dank zij het enthousiaste publiek. Daarmee gaf ze een van haar beste concerten in tijden. Een optreden waarbij veel van haar bekende nummers de revue passeerden. Van Nobody's Wife tot Michel, Lost, Three Days In A Row, For Better Or Worse, Jerusalem, Modern World en Killer Bee. Anouk Live On The Beach in Scheveningen: een optreden waarbij de zangeres alles gaf en kwam, zag en overwon (AR).

 

Fotografie: Loes van der Kraats

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting