CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

The Common Linnets - Live At Amsterdamse Bos: Foto's

m P8140072In een geheel uitverkocht Live At in Amsterdamse Bostheater stonden op maandag 14 augustus Ilse DeLange en The Common Linnets in het Amsterdamse Bostheater.

m P8140439Vorig jaar gaf de formatie ook een uitverkocht en memorabel optreden. Gisteren dus de reprise en wat voor een! Tijdens een zwoele zomeravond genoot het publiek met volle teugen van de bijzondere combinatie van country en moderne Americana.

De band bestaande uit Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby heeft een voorliefde voor seventies Westcoast-groepen als Fleetwood Mac en Crosby, Stills, Nash & Young, maar Americana en Alternative Country vormen de hoofdmoot.

m P8140383De band stond op het podium als een huis en je zag Ilse duidelijk met volle teugen genieten van het maken van haar muziek met gelijkgestemden. Maar ook de rest van de band genoot optimaal van hun optreden in de bosrijke omgeving van de bijzondere locatie van het Amsterdamse Bos. Je ziet hier gewoon in alles hoeveel plezier de band heeft op het podium. Ilse en haar bandleden excelleerden dan ook in iedere song die ze brachten.

m P8140314Tijdens het optreden hadden Ilse en haar mannen veel contact met het publiek, ook met de kinderen die voor het podium stonden. De grote hit 'Calm After The Storm' kwam vroeg in de show, waarna het publiek meteen loskwam. Er heerste de hele avond lang een goede sfeer, waardoor Ilse zelfs in het publiek kwam om een nummer te zingen.

m P8140146Al met al was het een fantastische avond in het Amsterdamse Bostheater waar alles klopte: de band, de sfeer en het weer. Wederom was dit een onvergetelijke avond op deze unieke Amsterdamse locatie.

 

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor andere Live At openluchtconcerten deze zomer. Een echte aanrader en een bijzondere beleving in deze mooie bosrijke omgeving.

Website & tickets:

 

www.liveatamsterdamsebos.nl

 

Facebookpagina: www.facebook.com/pg/LiveAtAmsterdamseBos

 

Fotografie: Patricia Benjamins

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting