CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Céline Dion pakt moeiteloos GelreDome in: Foto's

m 17aNa een afwezigheid van bijna tien jaar stond de Canadese popster Celine Dion gisteren met haar LIVE 2017 TOUR in een uitverkocht GelreDome. Daar had ze weinig moeite om een hele zaal volledig te overtuigen.

m 24aBehalve dat ze weergaloos goed zong, ontpopte Dion zich in Arnhem als een entertainer. De jarenlange periode dat ze in Caesar's Palece in Las Vegas optrad hebben haar zichtbaar goed gedaan. Tot genoegen van de fans werden zij getracteerd op grote hits als All By Myself, That's The Way It is, I'm Alive, The Beauty & The Beast, Pour Que Tu M'aimes Encore en My Heart Will Go On. m 28aDe emoties waren voelbaar in de poptempel, zowel bij de aanwezigen als bij de ster zelf. Vooral toen ze de emotionele ballad Recovering, geschreven door P!nk bracht. Ze droeg het op aan haar recent overleden man René en werd daarbij volop gesteund door de fans, die haar een staande ovatie gaven.

m 23aAl met al een onvergetelijk optreden waarbij de fans precies datgene kregen wat ze van zo een belangrijke comeback show verwacht hadden.

 

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting