CONCERTVERSLAGEN

3JS met magische negende Caprera show: Foto's

m 3JS Caprera 9jaar Bloemendaal 10-06-2017 Gwendolyne-3731De 3JS stonden gisteren alweer voor het 9e jaar in Caprera en vanaf het begin beloofde het een zwoele zomeravond te worden.

Je zou bijna geloven dat God een Volendammer is met mooi weer garantie voor deze mannen. Nadat Jan D, Jaap en Jan eergisteren nog de Mont Ventoux getrotseerd hebben staan ze vandaag alweer voor de tweede avond in het magische openluchttheater Caprera.

 

m 3JS Caprera 9jaar Bloemendaal 10-06-2017 Gwendolyne-3533De energie is onverminderd terug en er worden moppen getapt tijdens het stemmen van de 12 snarige gitaar. Het is erg vochtig in het dal in de bossen dus dat kan gebeuren. Er wordt intens gelachen tijdens het spelen van veel oude nummers als Tinteling en Geloven in het leven. De Volendammers hebben het duidelijk naar hun zin in Bloemendaal. Tijdens de show zingt ook popkoor Blendit uit Rotterdam een aantal nummers mee.

 

m 3JS Caprera 9jaar Bloemendaal 10-06-2017 Gwendolyne-4152Nu de U2 theatertour afgelopen is, komt dit spektakel niet meer terug en geven de 3JS aan dat het een mooie ervaring was, maar dat het nu weer tijd is voor eigen werk. Wellicht in de toekomst een Bowie of Queen tour stellen ze voor en geven gelijk acte de presence door van Bowie Young Americans te spelen en van Queen Somebody to Love. Tja ook dat kunnen ze gewoon maar ze zijn immers geen coverband dus hoppa gewoon door met een andere oldie "Alles over nieuw" waar direct weer uit blijkt wat een muzikaliteit de mannen hebben. Hoe gemakkelijk ze overschakelen, echt bijzonder. Al met al een fantastische show in Caprera, waar het publiek optimaal geniet.

 

m 3JS Caprera 9jaar Bloemendaal 10-06-2017 Gwendolyne-4231Volgend jaar bestaat Caprera 70 jaar en de 3JS bestaan dan 10 jaa. Dat belooft een goed feest te worden. Maar als je niet zo lang wil wachten: op 28 oktober staan ze in het Afas Live (voorheen HMH) waar nog kaarten voor verkrijgbaar zijn.

 

Aan het eind van het jaar gaan ze dan weer het theater weer in met een Kersttour en in 2018 uiteraard ook een theatertour, welke in het teken zal staan van 10 jaar 3JS. En wie weet wat er tussendoor nog aan optredens gepland zal gaan worden.

Daarbij zal er voor het einde van het jaar ook nog een nieuw album gaan verschijnen.

Voor meer info zie www.3js.nl

 

Fotografie en verslag: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting