CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Guus Meeuwis presenteert Groots met een Zachte G 2017: Fotoverslag

m Guus Groots Met Een Zachte G  PhilipsStadion Eindhoven 08-06-2017 Gwendolyne-3018De Groots met een zacht G concerten staan al zeven jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. Gisteren vond de eerste editie van de concertreeks 2017 weer plaats in Eindhoven.

De vele hits van Guus Meeuwis passeerden gisteren in Eindhoven weer de revue. De vele fans waren als vanouds massaal naar het Phillips Stadion in Eindhoven gekomen voor een avondje onbezorgd genieten. m Guus Groots Met Een Zachte G  PhilipsStadion Eindhoven 08-06-2017 Gwendolyne-2801Voor de twaalfde keer stond Guus Meeuwis donderdagavond weer klaar voor een reeks concerten in het Philips Stadion. Douwe Bob verzorgde het voorprogramma tijdens de eerste dag van Groots met een Zachte G, net als Dwight. Gers Pardoel was mystery guest tijdens het nummer Brabant. Ook de Zeeuwse band Racoon was van de partij.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting