CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Wesly Bronkhorst viert 15 jarig jubileum in Concertgebouw: Foto's

m Wesly-Bronkhorst-15jaar-Bianca-Dijck-4-1Op 15 mei vierde Wesly Bronkhorst groot feest. 15 jaar in het vak is niet niks en het jubileum vond plaats in het Amsterdamse Concertgebouw.

 

Het werd een show met veel verrassingen. Zoals de start, samen met zijn dochtertje Beauell. Qua muziek was er veel variatie: ballads tot lekkere swingmuziek, waarbij het publiek lekker kon meedoen.

 

m Wesly-Bronkhorst-15jaar-Bianca-Dijck-1-1Geen jubileumfeest zonder special guests. Bij Wesly Bronkhorst waren dat Tino Martin en Berget Lewis: een duet en ook 1 song alleen. Ook de 18 tallige band was super onder leiding van Mickey Fisser van M&M band. Klassiek met modern klinkt echt super.

 

Er waren ook genodigden en Bn’ers zoals Patricia Paay, Frank Rijkaard, Tony Neef, Vinzzent en Dries Roelvink. Een stoel bleef leeg: daar lag een rode roos, bestemd voor zijn oma die een maand geleden was overleden. Wesly zong ook een lied voor haar.

 

m Wesly-Bronkhorst-15jaar-Bianca-Dijck-5-1De familie, vrienden en de fans genoten van het mooie en onvergetelijke concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Fotograaf Bianca Dijck maakte deze bijzondere foto's.

 

Tekst en fotografie: Bianca Dijck

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting