CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

WE REMEMBER ELVIS PRESLEY première Rijswijkse Schouwburg: Foto's

m WeRememberElvis BenTompson PeteStorm RijswijkseSchouwburg Rijswijk 15-04-2017 Gwendolyne-0166Op vrijdag 14 april om 20.15 uur was de première van de wervelende theatershow WE REMEMBER ELVIS in de Rijswijkse Schouwburg.


Veertig jaar na zijn overlijden leeft Elvis Presley nog altijd voort. Naast zijn alom bekende goede looks en iconische kapsel blijft natuurlijk zijn muziek het meest in de belangstelling staan. De muziek van ‘The King Of Rock ‘n’ Roll’ is nog altijd springlevend en zal voor altijd blijven bestaan. Voor de makers van het succesvolle Elvis’ 80th Anniversary Concert was het dan ook de hoogste tijd aangebroken voor een nieuw Elvis spektakel.m WeRememberElvis BenTompson PeteStorm RijswijkseSchouwburg Rijswijk 15-04-2017 Gwendolyne-0235 We Remember Elvis Presley trakteert je op een avond met zijn grootste hits en favoriete nummers gebracht door de beste Elvis Tribute Artists en een grote live-band. De eerste ELVIS- show op 14 april is een nagenoeg uitverkochte show met een enthousiast publiek. Elvis is alweer 40 jaar overleden maar iedereen - oud en jong - ken wel een liedje van hem. Ben Thompson en Pete Storm krijgen het tijdens WE REMEMBER ELVIS PRESLEY goed voor elkaar om Elvis levend te houden. Het zijn twee gedreven artiesten die zich goed in hun rol ingeleefd hebben.
m WeRememberElvis BenTompson PeteStorm RijswijkseSchouwburg Rijswijk 15-04-2017 Gwendolyne-0262De show bestaat eigenlijk uit twee miniconcerten: Ben Thompson doet de eerste acte (voor de pauze) en vertegenwoordigt de jongere levendigere Elvis. Ben heeft ook duidelijk zijn dance-skills verbeterd het geheel zag er echt goed uit. Pete Storm doet de 2de acte (na de pauze) en is de wat oudere Elvis die het meer van zijn looks moet hebben. Qua zang is het echt top en door de ietwat schelle tonen die door de zaal klinken geven ze ook een jaren 60/70 gevoel. Het geheel komt heel overtuigend over en je wordt helemaal meegesleept in een wervelende rock 'n roll show. Al met al een onvergetelijke avond en een must see!

m WeRememberElvis BenTompson PeteStorm RijswijkseSchouwburg Rijswijk 15-04-2017 Gwendolyne-0287http://www.impactentertainment.nl/shows/plays/1617-we_remember_elvis_presley

De We Remember Elvis Presley show is nog te zien tm 10 juni 2017

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting