CONCERTVERSLAGEN

Lisa Lois Sings Adele in Mezz Breda: Foto's

m Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-7 1In een uitverkochte Mezz in Breda bracht Lisa Lois op 16 maart de nummers van Adele. Iedereen zong uitbundig mee. Wat een power en wat een stem!

m Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-8 1Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie met prachtige singles als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Ook zangeres Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld.

m Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-9 1Tijdens 'Lisa Lois sings: Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als Hallelujah, Promises Promises en Silhouette, een ode aan de Britse ster.

m Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-12 1Dat Lisa Lois vaak wordt vergeleken met Adele beschouwt ze als een compliment. "Des te meer reden om deze shows te spelen”, zegt ze met een knipoog. Nu Lisa zelf druk bezig is met het schrijven van nieuw materiaal, ziet ze dit als een uitgesproken kans om zich te laten horen.

m Lisa-Lois-Sings-Adeletour-Bianca-Dijck-22 1Speciaal voor deze avond slaat ze de handen ineen met gitarist Chris Kikic en samen hebben ze ook een fantastische groep muzikanten bij elkaar verzameld. @Mezz Breda

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage