CONCERTVERSLAGEN

Clouseau gaat los in een vol Antwerps Sportpaleis: Fotoserie

m CLOUSEAU  9 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -7
Clouseau vloog en reed niet dit keer, maar tijdens de show die de band op vrijdagavond 9 december uitrolde in het Antwerps Sportpaleis werden al deze hoogstandjes helemaal niet gemist.

De show vond plaats In een zee van lichtgevende polsbandjes, die de meer dan 17.ooo bezoekers om hun pols hadden. Toen Koen Wauters het nummer de Nobelprijs begon te zingen werd het donker in de zaal en begonnen al die vele duizenden polsbandjes licht te geven. m CLOUSEAU  9 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -12Dat gaf een hele bijzondere sfeer in het Antwerpse Sportpaleis waar de broers Koen en Kris Wauters ook de Nederlandse Gers Pardoel hadden uitgenodigd als special guest. Hij zong samen met Clouseau een nummer.

m CLOUSEAU  9 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -9De broertjes Koen en Kris Wauters hadden op voorhand beloofd dat ze gingen dansen en daar konden ze gisteren in het Sportpaleis dus niet onderuit, al was het stijve-harkgehalte nooit ver weg, Clouseau Danst was een aanstekelijke show, met een ingenieus lichtspektakel als absolute blikvanger.

m CLOUSEAU  9 dec 2016  Foto Freddie de Roeck -14Koen en Kris Wauters voegen een extra show toe aan hun "Clouseau danst"-concerten in het Sportpaleis. Naast 9 en 10 december zullen de broers ook op 7 januari het beste van zichzelf geven in Antwerpen.’ 

 

Fotografie en tekst: Freddie de Roeck Partyenconcert.com

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage